Tilmelding og betaling

Tilmelding sker elektronisk. Klik på Tilmeld ud for det hold du ønsker og udfyld de krævede felter. Herefter vil du få en bekræftelse på mail med praktisk information, herunder betalingsoplysninger.
Pensionistrabat: pensionister og efterlønsmodtagere kan få 100 kr. i rabat på ordinære hold med start kl. 10 eller kl. 12 på hverdage. Sæt kryds ved pensionist ved tilmelding for at få rabatten.
Annullering: Hvis du ønsker at annullere en tilmelding, kan du gøre det på mail eller sende en besked via Kontakt her på hjemmesiden. Hvis du annullerer din tilmelding senest 10 dage før kursusstart, får du det indbetalte beløb tilbagebetalt. Hvis du annullerer senere, får du ikke pengene tilbage.
Skulle det hold du har valgt, ikke blive oprettet, og du ikke ønsker at flytte til et andet hold, får du selvfølgelig dine penge tilbage.

Dette siger vores kursister

Flemming og Susana er meget kompetente og behagelige. Der er en rigtig god stemning på holdet, som også er med til at øge indlæringen. Jeg vil helt klart anbefale Det Spanske Hus.

Henrik, niveau 2

 

Dette siger vores kursister

Susana og Flemming giver en inspirerende, meget engageret og letforståelig undervisning. På de små hold bliver man udfordret og får max ud af timerne. Jeg glæder mig hver gang til at deltage.
Flemming, niveau 5